Tecnolegoris, el centre de robòtica educativa de Poblenou on sempre havíem volgut dur els nostres fills

Prova la teva primera classe gratuïta!

Deixa les teves dades i et contactarem el més aviat possible

 

Tecnolegoris neix de l’impuls de fer de l’experiència la millor mestra, permetent a nens i adults aprendre de la diversió, el repte i la creativitat que implica la tecnologia.

El futur és exigent, es tecnològic, i és AVUI!

A Tecnolegoris som especialistes en oferir a nens i adults les eines necessàries per preparar-se per un futur cada cop més proper, on la tecnologia és i serà protagonista.

Tecnolegoris, un espai on aprendre de l’experiència

La nostra prioritat és que, petits i grans, s’ho passin d’allò més bé aprenent a través d’aquesta experiència a desenvolupar les seves pròpies habilitats tecnològiques, comunicatives, de treball en equip…

Una activitat Tecnolegoris per a cadascú

Al centre de robótica educativa de Poblenou, comptem amb una proposta d’activitats flexible, adaptable a la forma de ser i fer de cada persona, nens o adults.

Un equip exigent en la seva pròpia formació

L’única forma d’oferir el millor de nosaltres és mantenir-nos en constant formació. Des dels inicis de Tecnolegoris, ens hem submergit en les formacions més completes en les àrees de robótica i innovació tecnològica.

Tecnolegoris, partner de Lego Education Robotix

Si volíem oferir el millor, havíem d’envoltar-nos només dels milors! Per això de seguida vàrem convertir-nos en partners de Lego Education Robotix, materialitzant així el nostre compromís i exigència en la qualitat de les activitats ofertes.

Combinem els dos llenguatges del Segle XXI: el tecnològic, i l’anglés

Amb el temps hem pogut comprovar com, a través de les activitats de robòtica educativa en anglès, els nens milloren la seva capacitat per entendre i expressar-se en aquest idioma sense cap esforç.

Un espai per al creixement i l’aprenentatge

Estem convençuts que sempre, en totes les persones, hi ha potencial de millora, possibilitats de creixement i aprenentatge!

Vols saber més de Tecnolegoris?

Vine a coneixe’ns!

Deixa’ns les teves dades i et contactarem de seguida per concertar una visita guiada gratuïta al nostre centre de robòtica educativa.

Descobreix ara les activitats de robòtica educativa de Poblenou per a nens i adults!

Vols saber més sobre com, através de la robòtica educativa,
ajudem nens i adults a desenvolupar les seves habilitats?

Deixa’ns les teves dades i et mantindrem al corrent de les propostes més innovadores!

Tecnolegoris